Olcay Gulsen dist Luuk Ikink in RTL Boulevard

Olcay Gulsen diste haar collega Luuk Ikink dinsdagavond in RTL Boulevard, omdat hij geen smaak zou hebben op modegebied. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Ikink heeft elke dag een rubriek met social-media-ditjes-en-datjes en bescheurde zich ditmaal om een jasje met heel lange mouwen. “Ik ben een heel rare jas tegengekomen. Een denim jacket met iets te lange mouwen. Dit is hem, een heel raar ding. Het is een super raar ding. Ik vind het een tikke onpraktisch.

Daar was Gulsen het al direct mee oneens. “Het is heel tof. Heel lange mouwen of heel lange pijpen zijn in.

Het was voor Ikink echter de aanleiding om een top drie samen te stellen van ‘drie andere net iets te grote kledingstukken’. Hij trapte af met een grote handtas, gevolgd door een grote jumpsuit in jeans-stof.

Gulsen wist totaal niet waarom Ikink lacherig deed over deze mode-items. “Maar Luuk, ik vind het echt te gek hoor, dit. Vooral als je een beetje androgyn bent, vind ik het echt heel sexy.

Beau van Erven Dorens sloot zich bij Gulsen aan: “Wij vinden dit helemaal super te gek.

De climax van de top drie was een grote doch modieuze sjaal van Lenny Kravitz. “Sorry, maar ik vind dit ook super cool!”, riep Gulsen uit, daarin gesteund door Van Erven Dorens en Bridget Maasland.

Gulsen: “Je kunt je beter bezighouden met de technologische ontwikkelingen, want de mode gaat je niet goed af.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen