Jim Bakkum pleit voor standbeeld voor John de Mol

Jim Bakkum vindt dat John de Mol een standbeeld verdient. Dat zegt de presentator, die zelf nog een tijdje voor zijn tv-zender SBS 6 heeft gewerkt, vandaag in het AD. De Mol heeft heel erg veel betekend voor de Nederlandse tv-industrie, vindt Bakkum. “Die man werkt niet alleen keihard, maar hij heeft op zijn eigen unieke manier met zijn programma’s zo veel mensen vermaak geboden en daardoor tegelijkertijd ook zo veel mensen een leuke job gegeven“, zegt de zanger.

Nog altijd is De Mol vooral druk met traditionele media als radio en televisie. Zelf kijkt Bakkum tegenwoordig veelal online. “Ik kijk graag en vaak op YouTube en soms verlies ik mezelf er helemaal in. Dan blijf ik maar doorklikken, uren achter elkaar.”

Op YouTube kun je je echt eindeloos vermaken, vindt Bakkum. “Voordat ik het weet hoor ik allerlei samenzweringstheorieën aan zoals waarom Michael Jackson niet dood zou zijn of raak ik verstrikt in de meest spannende mysteries over een andere ster.”

Bakkum werd bekend door zijn deelname aan het eerste seizoen van Idols.

Het AD-interview met Bakkum kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Elvin

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen