Albert Verlinde: ‘Geen tv meer voor mij’

Geplaatst op ma 25 sep 2017 om 16:00

Albert Verlinde ziet zichzelf niet meer snel terugkeren op televisie. Dat vertelt de musicalbaas in gesprek met weekblad Story. Verlinde was afgelopen tv-seizoen nog te zien met RTL Live, maar dat is nu omgedoopt tot 5 Uur Live, zónder hem. “Ik heb afscheid genomen van RTL Boulevard en onlangs nam ik het besluit om ook met RTL Live te stoppen. Dus geen tv meer voor mij. Ik wilde me écht op het musicalbedrijf Stage Entertainment gaan richten. Een besluit waar ik geen spijt van heb.

Toch gaat zo’n tv-afscheid je niet in de koude kleren zitten. Hij zocht verwerking in het warme Portugal. “Joop van den Ende had tegen me gezegd dat ik een lange vakantie moest nemen. Het afgelopen jaar was emotioneel heel zwaar“, zegt hij.

Nu gaat alle focus op Stage. “Maar Joop vond wel dat ik even afstand moest nemen, zodat ik weer fit aan een nieuw theaterseizoen kan beginnen. En dat advies heb ik ter harte genomen. Want als Joop zegt dat je vier weken weg mag, moet je dat zeker doen.

De eerste week bleef hij in Amsterdam, daarna vertrok hij naar Portugal. “In zo’n eerste week moet je toch altijd weer afkicken van het werk. Ik ken mezelf en wilde dat in Amsterdam doen. Daarna ben ik naar Portugal vertrokken. In een prachtig resort had ik een heerlijk huis gehuurd. Alles wat ik wilde, was binnen handbereik.

Het Story-interview met Albert Verlinde, waarin hij ook vertelt over zijn nieuwe liefde, kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Jan Slagter vindt RTL Boulevard zwak zonder Albert (vandaag)

Foto: RTL
14 Reacties op “Albert Verlinde: ‘Geen tv meer voor mij’”


 1. Graaf Volkert

  Gelukkig.
  Opbokken en tot nooit meer ziens, lelijke wortelkop!
  En blijf weg! Hou je aan je woord.

 2. Ron

  Ik mis hem zeker niet. Maar als hij dan even te zien is Boulevard bekruipt me wel weer zo’n nostalgisch gevoel van ‘ het was me wat met hem bij Boulevard’ zeker in de glorie dagen van Beau en Albert toen hij allemaal nog niet zo irritant was. Albert voor de vileine opmerkingen en Beau voor de geestigheid, prettige relativering en nuances. Iets wat Beau nu nog steeds bij Boulevard doet.

 3. Graaf Volkert

  Gelukkig. Vond hem een van de irritantste mensen van de TV wereld.

 4. Panda

  Dit is precies hetzelfde nieuws als een paar weken geleden.

 5. Lambert

  Hopelijk geen familie van Gordon die ook al honderd keer heeft gemeld dat hij stopt maar helaas telkens op zijn besluit terug komt.

 6. Annoniemus

  Dat is een zegen voor de mensheid dat Kwalbert nooit mee te zien zal zijn op tv !!!!

 7. animo

  Hij zit vanavond bij Pauw ,wat wel opvalt dat hij nu vaak bij Pauw zit en niet bij Tan.

 8. Pieter

  Zou hij het zinkend schip hebben verlaten? En hoopt hij op vastigheid bij de NPO
  Ze zijn zo uitgekookt die bnners !!

 9. Mollenvanger

  RTL 4 homo en cokesnuivers zender

 10. LeonDorsey

  Dit is mooiste bericht wat ooit gelezen hebt!
  Eindelijk, het begin is er, nu de rest nog, nu ja RTL heeft al een beetje aanvang genomen in deze!
  Weg met de R T L MAFIA … HOEZEE HOEZEE!!!!

 11. A van

  Mooi zo ruimt lekker op vuile rat.

 12. Ma pang pang

  Zonde nu heb je de computer animatie van de noorderlicht gemist

 13. Erik

  Mooi nieuws. Hoe krijg je het voor elkaar om in elke zin het woord IK te gebruiken.
  Albert lukt het bijna en Anna is wat dat betreft de opvolgster.

 14. oliebol

  zeg dan gewoon er waren alleen nog flut programmas voor me de koek was op ipv te zeggen dat het je eigen beslissing is…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.