Story-lezers vinden Mattie Valk ‘zielige matennaaier’

Qmusic hield een enquête om erachter te komen wat men vindt van de Q-dj’s – vermoedelijk om het imagoprobleem van Mattie Valk in kaart te brengen -, maar had net zo goed de Story kunnen openslaan. Daarin laat de gewone sterveling knip en klaar weten wat ze van Valk vinden. Dat is te lezen in de kiosk. Het veel gelezen showblad heeft een rubriek genaamd Story VIPROOM, waarin op een rij wordt gezet wat de lezers van Story op Facebook zeggen over onze nationale sterren.

Ook Valk komt aan bod. Alle drie de reacties zijn negatief. “Lulhannes. Blijft toch een matennaaier“, zegt Inie. En Ineke: “Zielig persoon.”

De Story-lezers reageren op het bericht dat Valk na zijn liefdesbreuk een penthouse heeft gekocht. Astrid: “Maar je woont wel alleen.”

Valk verraadde zijn radiovriend Wietze de Jager voor zes ton en een Tesla. Het is de slechtste investering van Qmusic ooit: juist dit contract heeft hem een erg slecht imago bezorgd, wat nu leidt tot dalende luistercijfers.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen