Qmusic houdt enquête: ‘Wat vind je van onze dj’s?’

Qmusic lijkt zich behoorlijk zorgen te maken over het imagoprobleem van dé ster van de zender: Mattie Valk. Het radiostation heeft namelijk een enquête gehouden over wat luisteraars nou precies vinden van Q’s radio-dj’s. Dat meldt radiorecensent Vincent Bijlo van het AD vandaag in de krant. Als trouwe luisteraar kreeg Bijlo ook een briefje. “Twee weken geleden kreeg ik post van Qmusic, een enquête waarin ik kon ‘aangeven’ wat ik van de jocks vond“, aldus de radiokenner.

Het ging niet alleen over Valk, maar over alle dj’s. “Ik kon dus aangeven wat ik van de Qmusic-jocks vond. Van Mandy Woelkens bijvoorbeeld, die normaal ’s nachts draait, als mensen die niet kunnen slapen in hun bed liggen te woelen. Dan zetten ze de radio aan en horen ze Woelkens. Woelkens klinkt goed. Luister eens naar haar en Kai Merkckx, die Mattie vervangen.”

Zelfs Wietze de Jager, die zich na de ruzie met Valk ziek heeft gemeld, kwam aan bod. “In die enquête werd mij ook gevraagd wat ik op dit moment van Wietze vind. Ik heb ingevuld: ‘Geweldig. Hij draait nu plaatjes op Sky Radio, dat doet hij uitstekend, hij praat er niet bij.‘”

Over Valk zal Qmusic ongetwijfeld de meeste negatieve reacties hebben binnengekregen. Sinds hij zijn radiovriend De Jager heeft verraden, kampt hij met een imagoprobleem.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen