Rick Brandsteder verspreekt zich over Tan-Elsinga

Rick Brandsteder zorgde vrijdag voor een pijnlijk moment in RTL Boulevard toen Peter van der Vorst hem quasi-kritisch vroeg wat er nou toch waar is van de geruchten dat het niet botert tussen Humberto Tan en Marieke Elsinga. Waar Van der Vorst rekende op een antwoord dat er absoluut níets aan de hand is tussen zijn RTL-collega’s, kwam Brandsteder opeens met een behoorlijk onverwachte reactie. En daar werden zijn Boulevard-collega’s toch wel opvallend stil van.

Normaal gesproken kan Van der Vorst makkelijk de kritische presentator spelen, omdat pikante vragen over RTL-collega’s altijd leiden tot buitengewoon voorspelbare antwoorden. Dit keer stipte hij de Tan-Elsinga-kwestie aan: “Er is veel gespeculeerd over de reden van haar vertrek bij RTL Late Night. Er werd gesuggereerd dat de chemie tussen haar en Humberto niet heel goed was.

Brandsteder reageerde echter behoorlijk onverwachts: “Aan de andere kant denk ik van: met Beau gaat het wél allemaal lekker, dus aan wie zal het dan liggen? Ja…”

Met deze suggestie dat er kennelijk tóch een probleem is en dat Tan daarvan de schuldige is, verraste Brandsteder zijn collega’s behoorlijk. Het viel even stil. Ikink keek naar Van der Vorst, en die stamelde vervolgens: “Dat weet ik niet. Ik weet niet of er een probleem was…”

Daarna gaf Brandsteder alsnog snel het antwoord dat van hem verwacht werd: “Ze zei ook: ‘Ik heb het een jaartje gedaan en ik vind het hartstikke leuk en heb veel geleerd, maar ik vind het heel fijn en leuk om in het veld bezig te zijn.’”

De kwestie Elsinga-Tan kwam vervolgens helemaal niet meer aan bod na deze pikante verspreking. Door naar het volgende onderwerp…

Lees ook: Beau en Marieke zwaaien af in laatste Summer Night (met daarin uitspraken van Elsinga over Tan)

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen