Nieuwslezerromance Edvard en Milika volop in media

Weekblad Party had woensdagochtend de primeur: er bloeit iets tussen de bekende oud-nieuwslezers Edvard Niessing en Milika Peterzon. Sindsdien is hun romance opgepikt door vrijwel alle showmedia, waaronder de showkaternen van het AD en De Telegraaf. ‘De liefdesverrassing van Milika (55) en Edvard (69), Cupido slaat onverwacht en op moderne wijze toe bij voormalige nieuws-anchors’, kopt De Telegraaf. En het AD pakt uit met: ‘Edvard en Milika zielsgelukkig’.

RTL Boulevard, Shownieuws en het AD is het niet gelukt om het tweetal voor de camera te krijgen. “Photoshop zelf maar iets”, zegt Niessing tegen het AD. Maar De Telegraaf heeft de twee wél op de gevoelige plaat gelegd (zie de site).

Als oud-nieuwslezers van RTL en SBS kennen de twee elkaar al jaren. “We werkten bij verschillende zenders, ik bij RTL en zij bij SBS, maar ik heb altijd met veel genoegen naar haar gekeken. Zonder te denken dat ik ooit verliefd op haar zou worden. Wanneer we elkaar op feestjes zagen, dan raakten we weleens aan de praat en was het gezellig“, legt hij uit in De Telegraaf.

Niessing besloot eind mei weer eens contact op te nemen toen ze haar in Shownieuws zag in een item over de Dierenbescherming. “Dat ze zich inzette voor asielhonden en -katten vond ik zo mooi, dat ik haar weer een bericht stuurde. We zijn weer wat gaan drinken en we zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid”, zegt hij in het AD.

Peterzon: “Ja, we zijn heel erg gek op elkaar geworden. Dat hadden we niet verwacht, we waren er niet naar op zoek.

Het Telegraaf-interview met de tortelduifjes kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL Late Night

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen