Nicolette van Dam met expat-datingshow op Net5

Naast Kitchem Impossible gaat Nicolette van Dam voor Net5 ook het programma Veel Liefs Uit Holland presenteren, een datingshow waarin tien Nederlandse expats op zoek gaan naar een Nederlandse partner. Dat heeft de tv-zender laten weten. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ‘Nederlandse gevoel’ kunnen delen. “De zoektocht is echter niet eenvoudig. Vinden de expats een partner die bereid is alles achter te laten en te emigreren voor de liefde?

De introductieaflevering van Veel liefs uit Holland is op dinsdag 29 augustus om 20.30 uur te zien bij Net5 en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam. Hierin worden de tien single expats voorgesteld. Wie zijn ze en wat doen ze? Wat zijn de bijzonderheden van het land waarin ze wonen en wat zoeken ze in een partner?

In de afleveringen die in het voorjaar van 2018 volgen, is te zien hoe de expats hun keuze maken. Ze ontvangen de aanmeldingen en dan komen de eerste kriebels: elke expat komt speciaal naar Nederland om de tien leukste singles te ontmoeten tijdens een aantal gezamenlijke dates en speeddate rondes.

Vier potentiële liefdes krijgen een uitnodiging om een week in het land van de expat te komen logeren. Na deze eerste kennismaking in een vreemd land blijven er twee favorieten over. Zij keren samen terug naar Nederland waar de expat gedurende een week kennis maakt met vrienden en familie.

Na die week wordt de uiteindelijke beslissing genomen: is de liefde opgebloeid? En met wie? Wordt er al gedacht aan een emigratie?

Veel Liefs Uit Holland is een productie van Talpa.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen