Katja Herbers wijst Bridget Maasland terecht op tv

Katja Herbers heeft Bridget Maasland terechtgewezen tijdens een interview voor RTL Boulevard. Dat was dinsdag te zien in de uitzending op RTL 4. Er volgde een moment van spanning toen Maasland opmerkte: ‘Jouw vriend woont in Australië. Lastig, want ik begreep dat je heel graag kindjes wil.’ Herbers was not amused daarover: “O ja. Weet je wat ik dus vind? Dat je als vrouw de andere vrouw niet mag vragen over kindjes. Ik ga het heel erg goed uitleggen voor de kijkers thuis.”

Daarna kwam Herbers met haar uitleg. “Er is natuurlijk iets vervelends aan dat je als je boven de 30 bent altijd maar gevraagd wordt, van: wil je kinderen, wil je zwanger worden, bla bla bla? Wie weet is iemand aan wie je dat vraagt al vijf jaar bezig met ivf en is dat een heel emotioneel en ingewikkeld proces.”

Dat is bij haar niet het geval. “Want ik heb nog geen tijd gehad om zwanger te worden. Ik hoop wel dat het lukt.”

Aan mannen wordt het volgens Herbers nooit gevraagd. Maasland: “Ik vraag het aan mannen ook. Ik vind het namelijk het leukste wat er is dat ik moeder ben, dus dan wil ik het er ook over hebben.”

Maasland deelde aan de desk een sneer uit aan Herbers: “Het is haar mening. Ik vind het een beetje een apart verhaal. Ik bedoel: ze heeft overal al gezegd dat ze graag kinderen zou willen en ze heeft een heel leuke vriend. Mijn vraag was eigenlijk over dat het lastig is als jij in Santa Monica woont en hij in Australië woont en je dan kinderen wil.”

Of ze haar nu een trut vindt? “Nee, helemaal niet. Ze was super, aardig, grappig en nuchter. Ik vind het een heel leuke meid.”

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen