Ivo Niehe trots: ‘Nóg een jaar TV Show op NPO 1’

Ivo Niehe is er trots op dat hij ondanks zijn 71-jarige leeftijd opnieuw een seizoen van zijn populaire TV Show mag maken voor NPO 1. Dat heeft de presentator vanochtend gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Niehe heeft een nieuw contract getekend bij Avrotros. Daarin is afgesproken dat hij een 37ste seizoen van zijn talkshow mag gaan maken. “Vroeger hadden we bij de omroep altijd driejaarcontracten. Ik heb net weer een contract tot en met het volgende kalenderjaar gekregen.

De presentator is er erg trots op. “Moet je luisteren: ik ben 71 en ik mag het nóg een jaar doen. Dat is ongeveer het grootste cadeau wat je als harde werker in je leven kan krijgen. Ik geniet er intens van.

Of de TV Show zijn 40ste seizoen haalt, is afwachten. “Je bent volkomen afhankelijk van de mensen die het in je zien zitten of niet. Je moet buitengewoon je best doen. Ik vind dat het programma de afgelopen jaren verder gegroeid is en de cijfers zijn voor mij nog steeds een verrassing.

Hij geniet van zijn tv-leven. “Elke dag als ik opsta denk ik: vandaag gaan we beginnen! Ik ben dankbaar dat ik zo’n instelling heb. Het werk dat ik doe vind ik ook onvoorstelbaar leuk. Het hoeft allemaal niet, maar het houdt het leven spannend.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen