‘Hoeveel herkansingen krijgt Kim-Lian nog?’

De Weekend vraagt zich af hoeveel kansen Kim-Lian van der Meij nog krijgt bij SBS 6, aangezien ze tot op heden alleen nog maar flops heeft afgeleverd. Dat is te lezen in het entertainmentblad. Haar transfer van de AVRO naar SBS 6 is onverstandig geweest, denkt het blad. “Bij de AVRO leek Kim-Lian van der Meij een gouden toekomst te hebben. De zender liet haar zelfs het prestigieuze Televizier-Ring Gala presenteren“, aldus het blad, wijzend op het gala dat ze vlak voor haar transfer presenteerde.

Zelf gaf Van der Meij ooit aan ‘een soort Linda de Mol‘ te willen worden, namelijk ‘iemand die jarenlang succesvolle programma’s presenteert’. De Weekend: “De kijkers lijken daar echter anders over te denken, want haar programma’s bij SBS zijn vrijwel zonder uitzondering allemaal geflopt.”

Mindmasters Live, Thuis Op Zondag, Show Vandaag: allemaal mislukten ze jammerlijk. “Net als de grote shows Beast It en De Grote Herkansing.”

Medewerkers achter de schermen vragen zich inmiddels wel af hoeveel herkansingen Kim-Lian zélf nog krijgt van haar tv-baas John de Mol.”

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen