Elsinga zwijgt geruchten dood; praat over haarkleur

Marieke Elsinga zwijgt het hardnekkige gerucht over haar vertrek als sidekick bij RTL Late Night – het zou niet boteren met Humberto Tan – dood. Ze beantwoordt op sociale media nog wel vragen van kijkers, maar dan alleen over haar haarkleur. Dat is te zien op Twitter. Het AD heeft woensdag aan het begin van de avond heel stellig naar buiten gebracht dat Elsinga er zelf voor heeft gekozen om na het tijdelijke duoschap met Beau van Erven Dorens weg te gaan bij de late talkshow van RTL 4.

Als zoiets absoluut niet waar is, dan maak je normaal gesproken snel een eind aan geruchten door dat te ontkennen op televisie of sociale media. Elsinga kiest daar niet voor en daardoor blijft het gerucht voortbestaan.

Elsinga heeft gisterenavond laat nog van zich laten horen op Twitter, maar reageerde uitsluitend op een kijker die wilde weten of haar haar iets donkerder is geworden. “Klopt! Goed gespot. Vorige week even naar de kapper geweest.

Toen iemand de vervolgvraag ‘Wat jammer dat je stopt bij RTL Late Night, hopelijk zien we je ergens anders op tv?’ stelde, was Elsinga weer offline.

Ook op Instagram regent het vragen en opmerkingen. “Meen je dit. Waarom stop je. Je bent veel te leuk bij Late Night man”, zegt Sten bijvoorbeeld. En Marcella: “Je mag echt niet stoppen!

Het is niet bekend wanneer RTL of Elsinga met een verklaring naar buiten komen. Ondertussen heeft het AD een poll lopen over wie Elsinga zou moeten opvolgen. Daarbij is gekozen voor vier verbijsterende opties: Buddy Vedder, Jamai Loman, Shelly Sterk en Lieke Veld.

Lieke Veld is de vriendin van Wietze de Jager, die aan de kant is gezet door zijn radiovriend Mattie Valk. Eerder ging het gerucht dat Elsinga haar RTL-werk zou inruilen om De Jager op te volgen bij Qmusic.

Met Beau heeft Elsinga het wel leuk:

#rtlsummernight 😂 @beauvanervendorens 🥚

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen