3FM-Mark: ‘Laura Ponticorvo uit op aandacht’

Geplaatst op Wed 23 Aug 2017 om 10:32

Mark van der Molen, die samen met Rámon Verkoeijen de lunchshow van 3FM maakt, denkt dat het Laura Ponticorvo wel héél goed uitkomt dat ze sinds het uitlekken van haar seksfilmpjes volop in de schijnwerpers staat. Dat laat hij blijken op Twitter. Ponticorvo kwam dit jaar in het nieuws vanwege haar gelekte seksfilmpjes. Gisteren stond ze aan de desk van RTL Boulevard om te praten over de uitgelekte naaktfoto van Tiger Woods. En dat vindt ze volgens Van der Molen wel erg leuk.

Van der Molen zat gisterenavond voor de buis toen Ponticorvo voorbijkwam. “‘Ja mensen beginnen er nog vaak over, heb er veel last’, aldus Laura, die bij Boulevard komt praten over de naaktfoto’s van Tiger Woods“, twitterde hij cynisch.

Volgens hem zat ze er vooral om reclame te maken. “Gevolgd door: ‘Ik ga een docu maken over dit probleem en daarin doe ik voor het eerst uitgebreid m’n verhaal over m’n uitgelekte foto’s.’

Ze is gewoon uit op aandacht, concludeert hij. “Meid, zet volgende keer gewoon het wachtwoord van je iCloud in je Insta bio en bespaar ons die gefronste nep-wenkbrauwen.

Lees ook: NPO 3 geeft Laura Ponticorvo wraakpornoserie (vanochtend)

Foto: BNN-VARA, Michel Schnater
12 Reacties op “3FM-Mark: ‘Laura Ponticorvo uit op aandacht’”


 1. Richard

  Ik had precies dezelfde gedachte, ze vind ‘t heerlijk die aandacht.

 2. Ron

  Dat is toch algemeen bekend. Ze wil zo graag een tweede Yolanthe zijn.

 3. Richard Groenenheuvel

  Ik had zo dezelfde gedachte bij haar. Ze vind het heerlijk over te komen praten

 4. timo

  Haha ja geniaal….niets mis met commercie….maar wees daar eerlijk over. Check haar youtube kanaal, ze verkoopt alles en werkt overal aan mee. Van inrichting, tot vet wegzuigen, van alarmsysteem tot dr. Pepper….wel lekker geld harken…

 5. Erik

  Als dat wijf serieus ‘moet’ praten heeft ze ineens een hele andere stemklank. Het is allemaal nep dat verschrikkelijke mens..

 6. w

  Tiger Woods, een man die aan het begin van zijn carrière van gekkigheid niet wist wat hij moest doen met al zijn miljoenen. Er leek ging eind aan te komen totdat het goed mis ging. Aan goede doelen had hij destijds zeker nooit gedacht..
  Beyonce is ook zo’n type.

 7. Sjon

  Heeft Sylvie alweer een nieuwe vriend?

 8. Connie Kreukboven

  Helemaal waar! Die vrouw is alleen maar uit op aandacht. Naar wezen. Ze is dolblij dat ze door die seksvideo (die niemand heeft gezien en ook niemand boeit) weer een beetje in het nieuw is. Grijpt iedere uitnodiging aan die meid. Walgelijk mens.

 9. Jeroen

  Vreselijk kind. Geen podium geven.

 10. Duiker64

  Hoe vaak laten ze haar bij Boulevard nog opdraven om hetzelfde verhaaltje weer te doen?

 11. Momo

  Aandachtsgeil ten top

 12. Bart

  Die vrouw pakt alle airtime die ze maar kan krijgen. Die meid is dolblij met haar uitgelekte tape. Heeft ze het zelf niet gewoon gedaan? Ik ken ook niemand die die tape van haar heeft gezien. Jullie? Niemand is geinteresseerd in Laura.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.