3FM-Mark: ‘Laura Ponticorvo uit op aandacht’

Mark van der Molen, die samen met Rámon Verkoeijen de lunchshow van 3FM maakt, denkt dat het Laura Ponticorvo wel héél goed uitkomt dat ze sinds het uitlekken van haar seksfilmpjes volop in de schijnwerpers staat. Dat laat hij blijken op Twitter. Ponticorvo kwam dit jaar in het nieuws vanwege haar gelekte seksfilmpjes. Gisteren stond ze aan de desk van RTL Boulevard om te praten over de uitgelekte naaktfoto van Tiger Woods. En dat vindt ze volgens Van der Molen wel erg leuk.

Van der Molen zat gisterenavond voor de buis toen Ponticorvo voorbijkwam. “‘Ja mensen beginnen er nog vaak over, heb er veel last’, aldus Laura, die bij Boulevard komt praten over de naaktfoto’s van Tiger Woods“, twitterde hij cynisch.

Volgens hem zat ze er vooral om reclame te maken. “Gevolgd door: ‘Ik ga een docu maken over dit probleem en daarin doe ik voor het eerst uitgebreid m’n verhaal over m’n uitgelekte foto’s.’

Ze is gewoon uit op aandacht, concludeert hij. “Meid, zet volgende keer gewoon het wachtwoord van je iCloud in je Insta bio en bespaar ons die gefronste nep-wenkbrauwen.

Lees ook: NPO 3 geeft Laura Ponticorvo wraakpornoserie (vanochtend)

Foto: BNN-VARA, Michel Schnater

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen