GTST wil tijdschriftcover ook niet live in RTL Boulevard

Na het gehannes met de GTST-cover in RTL Summer Night op woensdag, mocht de cover donderdag ook niet worden vertoond in de vroege RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Acteur Everon Jackson Hooi kreeg in RTL Summer Night uitgebreid de gelegenheid om het GTST-tijdschrift te pluggen, maar verbood de talkshow om de cover te laten zien. Een dag later werd Boulevard opgetrommeld om live bij de lancering te zijn, maar het coververbod bleef in stand.

RTL Boulevard schakelde live met verslaggever Rick Brandsteder. “Hallo Rik, is het magazine al gelanceerd? Want gisterenavond bij RTL Summer Night kon niet alles vertoond worden. Mag dat nu wel? Kunnen we het magazine zien?”, vroeg Peter van der Vorst.

Brandsteder: ”Dan moet ik jullie helaas teleurstellen, want de acteurs staan nu in spanning. Jawel, heel vervelend. O wacht, het gaat nu gebeuren volgens mij.

Van der Vorst: “O, dan kunnen we het even live meenemen misschien.

Brandsteder: “Ja, de lancering gaat nu komen. Zal ik even bukken?

Boulevard wachtte nog een halve minuut, maar de cover werd niet gepresenteerd. Na aandacht in twee goed bekeken programma’s, werd de cover uiteindelijk onthuld in de nauwelijks bekeken late editie van RTL Boulevard.

Waarom er zo geheimzinnig werd gedaan over de cover is volstrekt onduidelijk. ‘Goede Tijden Slechte Tijden gaat verder’, luidt het grote nieuws op de voorpagina.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen