Bridget en Frank week lang Boulevard-duo

Bridget Maasland en Frank Dane zijn deze hele week te zien als het presentatieduo van RTL Boulevard, zowel van de vroege als van de late editie. Dat maakten ze maandagavond bekend in de uitzending op RTL 4. Maasland is al heel lang niet te zien geweest in de rol als Boulevard-presentatrice. De Boulevard-kijker kent haar vooral als verslaggever en deskundige, maar nu praat ze voor even alle onderwerpen aan elkaar. Dane houdt gewoon zijn vertrouwde rol als inval-Ikink.

Tijdens de uitzending kwam Maasland nog met eigen showbizznieuws op de proppen, want haar auto is gestolen. “Ik kwam vanochtend buiten om naar de vergadering van Boulevard te gaan om 9.30 uur, dus ik loop om 9.00 uur naar buiten en denk: ik heb hier toch echt vrijdag mijn auto neergezet na Bassie & Adriaan. Ik wist het zeker. Ik liep nog een rondje, omdat ik dacht dat ik hallucineerde.”

Het is echt bizar, aldus de presentatrice. “Hij is op klaarlichte dag gestolen, want gisterenavond stond er al een andere auto op die plek heb ik begrepen.”

Toen het nieuwe RTL Boulevard eind vorig jaar van start ging werden er voor de presentatie drie gezichten naar voren geschoven: Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Gerschtanowitz werd in de loop van het seizoen vervangen door Peter van der Vorst.

Van Erven Dorens is momenteel te zien als presentator van RTL Summer Night.

Wij zijn een setje, voor een week! @frankdane538 #vanavond 23 uur @rtlboulevard

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen