Boris Lange weigert Net5-show The Bachelor

Foto: SBSBoris Lange, bekend van YouTube, is door Net5 gevraagd om de hoofdpersoon te zijn in het datingprogramma The Bachelor. Dat vertelt hij in het YouTube-programma Concentrate. Lange heeft het verzoek geweigerd. “Mag ik zeggen dat ik daar toevallig net voor ben gevraagd? Ik heb nee gezegd. We hebben het nog niet eens over geld gehad. Voor 10.000 euro zou ik zeker niet meedoen. Natuurlijk niet. Ik vind 10.000 euro niet genoeg. Vaak kom je er toch slechter uit dan je begon“, vertelt hij.

Ook voor een veelvoud van dat bedrag zou hij weigeren. “Ik kijk er liever naar dan dat ik er deel van ben. Nee, ik zou niet meedoen. Voor 40.000 euro? Dat is heel veel geld. Maar nee, nog steeds niet.”

Hij is tevreden met zijn carrière. “Het gaat heel erg goed. Ik presenteer nu voor Discovery Channel, ik doe een stem voor Disney en ik heb een eigen reisprogramma voor Tele2.”

Zijn bekendheid is nog niet heel groot. “Mensen zeggen altijd tegen mij: ‘Ik ken jou ergens van, maar ik weet niet waarvan.’ Dat hoor ik elke dag. Johnny de Mol heeft ook niet zijn eigen zender op tv, maar hij zit wel in alle programma’s op alle zenders. Ik zie mezelf qua werk ook zo.

Hoeveel hij verdient? “Ik vind geld zeker wel belangrijk, maar ik wil niet per se mijn waarde vertellen eigenlijk.”

Verder vertelt Lange in het programma ook nog dat hij erg tevreden is over zijn penis en dat hij liever rijk is dan beroemd.

Foto: YouTube

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen