Na Jack van Gelder krijgt ook John Williams radio-uurtje

Radio 10, de zesde zender van Nederland, gaat bekende Nederlanders structureel de ruimte geven om een uurtje radio te maken tijdens de ochtendspits. Zij kunnen dan voor even de scepter zwaaien bij Goeiemorgen Lex. Dat heeft de zender laten weten. Jack van Gelder kreeg recentelijk als eerst deze kans en op donderdag 29 juni volgt John Williams. “Toen Lex mij vroeg of ik een uur lang mijn eigen programma wil presenteren op Radio 10 heb ik geen moment geaarzeld.

Williams weet nu al wat hij op die dag gaat draaien tussen acht en negen uur ’s ochtends. “Ik mis de jaren ’90 qua muziek en daar zou ik graag iets mee willen doen. Ik vind het echt geweldig om een uur lang over mijn favoriete muziek te praten en die te draaien in de ochtendshow op Radio 10.

Radio-dj Lex Gaarthuis vindt het een leuk terugkerend item. “Naar aanleiding van de goede reacties die we op het programma van Jack van Gelder kregen, hebben we besloten om meerdere BN’ers de kans te geven een uur lang hun eigen programma te laten presenteren op Radio 10.”

Tot onze verbazing melden de bekende Nederlanders zichzelf aan, John Williams’ enthousiasme was zelfs aanstekelijk.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen