Jeroen van der Boom weigert Lachen om Home Video’s

Jeroen van der Boom ziet het niet zitten om de presentatie van Lachen Om Home Video’s over te nemen nu Jochem van Gelder ermee stopt. Dat heeft de SBS 6-presentator gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. De voormalig belspelpresentator vindt het kennelijk heel grappig als hij gevraagd wordt of hij de nieuwe Home Video’s-presentator wordt. “Ha ha ha ha ha! Ik zal je wat vertellen, ik ga een biecht doen: daar ben ik al twee keer voor gevraagd in het verleden“, zegt de volkszanger.

Van der Boom wil het programma niet belachelijk maken. “Ik heb het al twee keer aan mijn neus voorbij laten gaan, maar onderschat het niet, hè jongens. Het is een van de best scorende programma’s op de zaterdagavond.”

Hij is in elk geval niet geïnteresseerd. “Voor de derde keer hoeven ze me niet te bellen. Ik heb in het verleden Explosief gedaan, dat vond ik heel leuk, maar ik heb niet zo veel met funest homevideootjes.”

Ik zou het leuk vinden als ze een leuke casting doen voor een leuke jongen of meisje van 24 of 25. Dat ze er nieuw talent op zetten. Het is een vaste waarde in de programmering, er kijken veel mensen naar, dus ik zou er een nieuw gezicht op zetten.”

Lees ook: Nog geen nieuwe presentator Lachen Om Home Video’s (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen