Frank Dane en Robert Jensen voor eerst samen op tv

Geplaatst op vr 23 jun 2017 om 10:08

De broers Robert Jensen en Frank Dane waren donderdagavond voor het eerst samen te zien op de Nederlandse televisie. Op een gegeven moment stonden ze zelfs arm in arm. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Lange tijd heeft Dane geprobeerd om zijn band met Jensen stil te houden. Om niet continu op zijn broer aangesproken te worden, koos hij zelfs voor een afwijkende achternaam. Vorig jaar augustus kwam Dane op televisie uit de kast als broer van Robert Jensen.

Nu, bijna een jaar later, zaten ze dan eindelijk in dezelfde uitzending. “De kijker die thuis dus helemaal het spoor bijster is geraakt: dit zijn dus de twee broers. Ze zijn voor het eerst samen op de televisie: Frank Dane en Robert Jensen. Jongens, wat een mooi slot van deze uitzending“, sprak Beau van Erven Dorens.

Jensen had speciaal voor het programma van zijn broer een primeur: hij gaat een boek schrijven over zijn twee RTL 5-programma’s. “Brother, ik heb een scoop: ik ga een boek schrijven over mijn jaar in Amerika. Van de Trump-hysterie tot mijn ontmoetingen in Hollywood met onder meer Ron Jeremy die in slaap viel.”

Het is zo’n lang, maar zo’n mooi verhaal. Ik ga er een boek over schrijven.”

Foto: RTL
9 Reacties op “Frank Dane en Robert Jensen voor eerst samen op tv”


 1. Walter

  Dit was een tranentrekkend moment!

 2. Ton

  Het is al jaren bekend dat Dane de broer is van J.

 3. john

  dat was al jaren bekend dat ze twee broers zijn. oud nieuws…

 4. anonymous

  @Ton en john: niet iedereen wist dat.

 5. Tietjannah

  Vroeger kon je met zo’n kop als die van Robert Jensen rijk worden op de kermis!

 6. Jubbetje

  Hopenlijk blijft Frank wel zichzelf.

 7. Marly van der velden Lover

  Ik moest er echt even een traantje om laten!

 8. yoshi

  de dikke en de dunne

 9. antila

  frank, robert heeft het ook op je baan en vriendin voorzien.
  het oogde een beetje ongemakkelijk allemaal

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.