Dave Dekker wilde 20.000 euro voor Adam Zkt Eva

Dave Dekker, die bekend werd als de kleine Ciske in de musical Ciske de Rat, heeft een uitnodiging om mee te doen aan de RTL 5-show Adam Zkt Eva VIPS afgeslagen. Dat vertelt de realityster in weekblad Weekend. Bekende Nederlanders gaan in Adam Zkt Eva VIPS volledig uit de kleren op een tropisch eiland. Ook Dekker is gevraagd, maar hij vond de vergoeding die er tegenover stond veel te laag. “Als ze 20.000 euro hadden geboden, had ik het wél gedaan.

De Weekend verbaast zich er vooral over dat Inge de Bruijn wél heeft toegezegd. “Waar ging het mis met Inge de Bruijn?“, vraagt het blad zich af.

Geld zal wel een rol hebben gespeeld, denkt de Weekend. “In RTL-kringen wordt namelijk gezegd dat Inge meer heeft gekregen dan de andere deelnemers. Gezien haar roem is dat ook logisch.

Maar dan roept het weer de vraag op: waarom heeft Inge dit financieel überhaupt nodig? De meeste topsporters met een staat van dienst als Inge maken na het sporten een makkelijke overstap naar het bedrijfsleven of de tv.

Lees ook: Cassius kreeg meer dan 10.000 euro voor Adam Zkt Eva (vandaag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen