‘Te veel Angela en Gordon in RTL 4-weekend’

Geplaatst op Tue 02 May 2017 om 15:21

De weekendshows van RTL 4 bevatten momenteel wel héél erg veel Angela Groothuizen en Gordon. Dat vindt tv-recensent Angela de Jong van het AD, schrijft ze vandaag in de krant. De twee RTL 4-sterren zitten zowel in het team van Holland’s Got Talent op vrijdag als in It Takes 2 op zondag. Volgens De Jong was het beter geweest als RTL 4 iets meer afwisseling in de programmering had. “Want twee keer Angela Groothuizen en Gordon in één weekend is wat veel van het goede.

De Jong uit in haar column vooral kritiek op het feit dat Tooske Ragas meedoet aan It Takes 2. Het programma draait over BN’ers die niet bekendstaan om hun zangkunsten, maar toch best aardig blijken te kunnen zingen. Ragas heeft echter gewoon een verleden als zangeres, aldus De Jong.

Sterker nog: Ragas heeft samen met haar man Bastiaan hoog in de Top-40 gestaan, weet ze. “Tooske als jurylid of desnoods als presentatrice had ik verrassender gevonden.”

Dat had ook het probleem van twee keer Groothuizen en Gordon in één weekend verholpen, want dat kan volgens De Jong echt niet. “Het wekt in elk geval de indruk dat RTL niet alleen gemakzuchtig was bij het vinden van de juiste kandidaten voor de celebrity-zangshow.”

De AD-column van Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
23 Reacties op “‘Te veel Angela en Gordon in RTL 4-weekend’”


 1. Mark

  Die Dan Karaty kan ook wel weg. Die komt in Amerika nergens meer aan de bak, daarom duikt ie in NL overal op in ALLE RTL jury’s. Jandino is ook een beetje teveel op RTL 4 èn RTL 5.

 2. Henk

  2 Mark: klopt wel. Angela is leuk in HGT, maar had niet in It takes 2 gehoeven. Hetzelfde geld voor presentatie Gordon. Maarja… wie dan wel?

 3. Enzo Voort

  Even voor de goede orde: ALLE presentatoren komen in teveel programma’s teveel in beeld. RTL zou nodig een doos nieuwe presentatoren moeten opentrekken en niet voor een beter salaris weg kapen bij de omroepen.

 4. Carmen

  “De AD-column van Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.”

  Wat een broddеlwerk weer, MC. De artikelen doorlezen alvorens ze online te smijten is er duidelijk niet bij.

 5. Michil

  Mee eens en ook teveel Wendy en Chantal. Altijd en overal duiken ze op.
  En maar “grappig” doen. Kijk daarom nog maar zelden RTL4.

 6. Haley

  Dit wijf kan ook alleen maar klagen.

 7. Haley

  Dit wijf kan ook alleen maar klagen!

 8. anonymous

  Ik vind het eerder te veel Wendy en Chantal

 9. anonymous

  De zogenaamde colums van dik huismoedertje Angela worden
  steeds vervelender.
  Kan AD geen echte tv recensenten meer in dienst nemen

 10. piet

  Haley dat wijf heeft wel degelijk gelijk.
  Ik las dat KPN wat zenders wil laten opdoeken.
  Kunnen ze beter beginnen met wat zenders van RTL.

 11. Virginia & Meneer Kaktus

  En voor onze reallifesoap is geen plek. Een regelrechte schande!

 12. Paultje

  Allebei zo ontzettend eng. Die Groothuizen lacht nog tegen een hoop stront als zij daar geld voor krijgt. Over die doortrapte valse nicht is al genoeg geschreven. Wat een verschrikkelijke armoede bij RTL

 13. Peerke

  Ga dan wat anders doen dan voor die treurbuis hangen

 14. Ron

  Ze heeft wel een punt aangaande kakmadammetje Tooske. Hoe die daar terecht gekomen is. Die is gecast door een nitwit die niet beter weet dan dat Tooske al eens in een musical heeft gestaan en ‘redelijk’ kan zingen. Echt een miskleun is het dus niet, maar wel in het format van It Takes 2 natuurlijk. Je zou bijna zeggen dat het opzet is om haar erbij te halen, misschien moet ze weer even in de spotlight komen want daar was de afgelopen tijd wel uit.
  Verder ook eens met het argument dat het wel een beetje teveel Gordon en Angela in een RTL weekend is. Maar goed, hier geld ook, zolang de kijkcijfers het tegendeel bewijzen zullen de kijkers het nog wel best vinden. En de kijker heeft altijd gelijk….

 15. Wilemijn

  Het kinkt gek maar rtl4 heeft te weinig gezichten en de gezichten die ze hebben doen zo’n beetje alles. Doseren is de oplossing. Je wordt nu echt gek van al die Wendy’s,Chantallen,,Jandinos,Groothuizens,Gordons enz..Daardoor wordt het een eenheidsworst, alles lijkt op elkaar. Gewoon iemand inhuren voor die klus en niet meer en dan volgend seizoen weer die klus. Maar nu wordt je er echt gek van. Leuk als Wendy in de politieserie staat, dat doet ze top maar dan geen the Voice er weer bij. Zuinig zijn op je talenten Erland, dat moet jij toch inmiddels wel weten!

 16. J

  Ik vind het nog wel meevallen met Gordon en Angela. Angela heeft in It Takes 2 maar een kleine rol. Gordon is in het verleden wel vaker in 1 week op de buis geweest.

  Eerder teveel Wendy (zaterdags nu Wie ben ik, hiervoor Janzen & Van Dijk, op vrijdag The Voice (Kids)) en Chantal (zaterdags nu DJTDM, hiervoor Janzen & Van Dijk en vrijdag nu Jury HGT).

 17. Henk II

  Groothuizen en Gordon tweemaal in een weekend vindt De Jong te veel, maar hoe vaak komt ze zelf eigenlijk niet per week in de krant met haar meningen?

 18. echtwaar

  Ja dat is inderdaad om te kotsen, al die Gordon op TV.

 19. Vincent

  Gehele meuk bij RTL is mij te veel van het goede.

 20. Freek

  Ik vind de programma’s erg leuk!

 21. Jeroen

  Nederland heeft z’on 50 artiesten die met grote regelmaat op de buis komen en vooral RTL4 is er een ster in om die met grote regelmaat een eigen programma te geven.
  Maar vooral bij elkaar op bezoek te gaan en dat begint een beetje overkill te worden.
  Hoeveel Jandino’s kun je hebben op een dag om zichzelf te pluggen ?

 22. J

  RTL4 heeft afgelopen half jaar afscheid genomen van Irene, Nicolette, Winston en Nance. In deze periode is er niemand bijgekomen… Nou zaten ze aardig vol bij RTL, maar toch zie je nu vaak dezelfde koppen opduiken, vooral in het weekend.

  Het RTL4 weekend amusement wordt nu voornamelijk gepresenteerd door Wendy (The Voice, The Voice Kids, Wie Ben Ik, Janzen & van Dijk), Chantal (Dance Dance Dance, Janzen & van Dijk, DJTDM, Het Collectief Geheugen) en Linda (Weet ik veel, IHVH, Miljoenenjacht). Wendy gaat dan weer This Time Next Year doen (ook weekend waarschijnlijk). Verder duiken veel dezelfde gezichten op als teamcaptain: Jandino, Najib bijvoorbeeld… Beide hebben dat ook nog eigen programma’s bij de zender.
  Martijn (The Voice), Robert (AYNIL) en Johnny (HGT) zijn gewoon 1 programma/periode te zien op een vrijdag of zaterdag.

  Het wordt weer tijd voor een leuke, grootse quiz voor Robert op zaterdag 21:30/22:00.
  Een groots vernieuwd spelprogramma voor Carlo op zaterdag (en dan niet met wéér Chantal)
  Een vrijdag/zaterdag show met Lieke en bijvoorbeeld John W. (over 1 á 2 jaar)
  Nance weer onder contract zetten (had dit seizoen bijv. It Takes 2 kunnen doen).
  Nieuwe gezichten aantrekken… en afscheid nemen van: Jamai, Natasja Froger en Yolanthe.

 23. Beau van Erven Ikink

  Ik zie voor mijn gevoel iedere avond dezelfde koppen in dezelfde soort programma’s. Het is óf ellende van een ander etaleren of een talkshow met als gast Peter R de Vries óf een talentenjacht. Iets anders weet Erland kennelijk niet te bedenken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.