RTL 4-bruiloft Gordon is op 22 november

Gordon bevestigde eind maart al dat hij in een nieuwe RTL 4-show op zoek gaat naar een man waarmee hij ook echt gaat trouwen en nu is één en ander vastgelegd: aan het eind van dit jaar is de grote tv-bruiloft. “Op 22 november van dit jaar trouw ik op een droom locatie in Zuid-Afrika“, zegt hij op Facebook. De RTL 4-ster heeft er zin in. “Na 3,5 jaar vrijgezel te zijn en herhaalde pogingen van John de Mol en Erland om een datingprogramma rondom mij te houden toch overstag gegaan.

Lange tijd vroeg Gordon zich af of tv-amusement zich wel leent voor een zoektocht naar liefde. “Ik heb enorm getwijfeld of dit wel de juiste weg is maar het pad waar ik nu op loop heeft ook geen happy end. Niet dat ik naarstig op zoek ben, in tegendeel, ik ben zelfs happier dan normaal met mijn leven nu. Maar ik heb altijd gezegd: ik wil trouwen voor mijn 50ste en dat is volgend jaar dus die belofte los ik in aan mezelf.”

In meerdere afleveringen leeft Gordon én de kijker toe naar zijn bruiloft in november. “In acht afleveringen gaat men (mijn vrienden en wetenschappers) op zoek naar een geschikte leuke vent voor mij. OMG als ik er nu aan denk breekt het zweet mij uit! Wie word straks ongevraagd de first man of showbizz naast mij?

De man moet wel de nodige kwaliteiten hebben. “Wie durft het aan die stap te zetten en is bereid zijn leven met mij te delen? Wie temt dit beest en heeft zoveel liefde in oprechtheid en warmte dat niets de liefde in de weg staat? Dus ben jij of ken jij iemand die bereid is de grote stap te nemen met mij geef je of geef diegene dan op!

Ik zoek een leuke stabiele vent zonder mental issues, die houdt van avontuur en reislustig is vrij in het leven staat en vooral van het leven houdt! Positief ingesteld is en een lach belangrijker vind dan een traan, liefst niet rookt en sportief is en ondernemend!

Aanmelden kan via de website van RTL.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen