Paul de Leeuw: ‘OG3NE doet huilie huilie’

Paul de Leeuw vindt dat OG3NE sportief moet reageren op hun elfde plek bij het Eurovisie Songfestival. Dat zegt de VARA-presentator op Twitter. De vakjury’s van de landen zetten OG3NE op de vijfde plek, maar de kijker thuis was iets minder enthousiast, waardoor ze naar plek elf zakten. “Ze zijn beetje teleurgesteld, maar houden vast aan vijfde plek van vakjury“, twitterde een NOS-verslaggever. Maar daar ergert De Leeuw zich kennelijk behoorlijk aan: “Wat gelul is! Elfde! Niet zeuren en doorrrrr.

Je moet je verlies gewoon nemen, vindt De Leeuw. “Wat zijn we Hollands! Elfde plek en dan zeggen: ‘Bij de vakjury waren we vijfde!’ Huilie! OG3NE, stemmen top maar niet genoeg en liedje mwah.

De Leeuw denkt dat Nederland prima is geëindigd. “Conclusie: we zijn elfde geworden met geweldige stemmen maar misschien mindere performance en song. Niet nu zeggen vakjury dit en publiek dat. Gewoon middenmoot! Mooi en doorrrrrr.

De VARA-ster was al vanaf het begin niet onder de indruk van onze inzending Lights and Shadows. “Onze inzending was gewoon Holland Casino-pop… Leuke muziek maar we gokken lekker door!

Het Songfestival kent met Portugal een terechte winnaar, vindt hij. “Ik neurie nu al Portugal terwijl ik nederland nog steeds niet ken…

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen