Law & Order: Special Victims Unit verhuist naar SBS 6

De misdaadserie Law & Order: Special Victims Unit verhuist binnen de SBS-groep. De nieuwe serie afleveringen zal niet op Net5 maar op vlaggenschip SBS 6 te zien zijn. Dat heeft de tv-zender laten weten. Law & Order: Special Victims Unit is al vele jaren een vaste waarde op Net5 met bovengemiddeld hoge kijkcijfers en daarom mag de serie het nu op SBS 6 proberen. Vanaf dinsdag 4 juli kan de kijker daar op dinsdagavonden terecht voor alweer het zeventiende seizoen van de successerie.

De dinsdagavond van SBS 6 is dé serie-avond van de zender. Momenteel zijn op deze avond NCIS en Lethal Weapon te zien. Die series scoren tegen de 10 procent marktaandeel, een hogere score dan meerdere eigen prime-time-producties halen.

Straks komt Law & Order: Special Victims Unit dus op deze uitzendavond terecht. De serie zal om 21.30 uur te zien zijn, direct na NCIS: New Orleans.

In de Verenigde Staten werd eerder deze maand een negentiende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit besteld. Het is sinds het stoppen van de originele Law & Order in 2010 de langstlopende niet-animatieserie op prime time in de Verenigde Staten.

De eindeloze stroom herhalingen van Law & Order: Special Victims Unit blijft wel gewoon te zien op Net5.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen