‘Kim-Lian weet John de Mol elke keer in te palmen’

Er is onrust bij de presentatoren van SBS 6 nu John de Mol volledig eigenaar van de zender wordt. Ze vrezen voor een ontslaggolf. Dat meldt Weekend, het populaire showblad van Marc van der Linden. Volgens Weekend herinneren de sterren zich nog maar al te goed het ontslag van Milika Peterzon, Cilly Dartell en Maureen du Toit, terwijl hun Hart van Nederland hartstikke goed liep. En dat terwijl een presentator als Kim-Lian van der Meij niks presteert, maar wel blijft zitten.

Dat heeft er alles mee te maken dat Van der Meij goed ligt bij De Mol, stelt Weekend. “Kim-Lian van der Meij heeft sinds haar komst naar SBS 6 met name flops op haar naam kunnen schrijven. Toch is zij volgens insiders één van de mensen die wel mogen blijven.

Een insider zegt in het entertainmentblad: “Zij weet John iedere keer weer in te palmen. Ongelooflijk, want ze heeft niet één succesvol programma gepresenteerd.

Hart van Nederland is ook nog niet van De Mol af, verwacht Weekend. Volgens het blad is De Mol nooit een groot fan geweest van het programma. “De kans bestaat dat het programma helemaal verdwijnt. Net als Shownieuws. Het kan alle kanten op“, zegt de insider.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen