Irene Moors wil niet over seks praten in Naar Bed Met

De titel van Naar Bed Met Irene mag dan wel suggestief zijn, toch heeft Irene Moors er helemaal geen behoefte aan om in haar talkshow over seks te praten. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Het wordt in Naar Bed Met Irene normaal gesproken geen moment spannend. En Moors denkt er niet aan om het programma op te leuken met seksonderwerpen. “Ik heb nooit zo de behoefte gehad om in mijn interviews tegen het randje te schuren“, zegt de presentatrice van SBS 6.

Moors zou het heel flauw vinden als haar talkshow over seks ging. “Het ligt zo voor de hand om het over seks te hebben als je in bed ligt. Dat heb ik helemaal niet nodig. Ook niet als je eindelijk mag doen waar je jarenlang van hebt gedroomd: een eigen talkshow presenteren.”

Voordat Naar Bed Met Irene begon, dachten sommigen dat ze het programma zou gaan presenteren in een pyjama. Uiteindelijk bleek alleen haar publiek in bed t eliggen. “Ik ben 49, word in juni vijftig en vind het leuk om ergens te komen. Na dertig jaar televisie ga ik dan niet in een pyjama voor een camera zitten“, zegt ze.

Dat doe ik thuis trouwens ook niet. Daar trek ik alles uit, behalve de slip, en ga ik liggen.”

Het Privé-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen