Emile Ratelband: ‘Stax wilde hogerop komen via Tan’

Emile Ratelband denkt dat Dionne Stax een avontuurtje met Humberto Tan begon om hogerop te komen in tv-land. Dat zegt de positiviteitsgoeroe in weekblad Party. Volgens de roddelbladen is Tan na alle commotie op zijn schreden teruggekeerd bij zijn gezin en heeft hij Stax laten zitten. “Dionne Stax, met wie hij een liefdesrelatie zou hebben, heeft hem natuurlijk verleid om hogerop te komen. Hoeveel van dit soort typetjes kennen we al?“, zegt de bekende goeroe onomwonden.

Voor Stax en Tan was het even nieuw, maar Ratelband is al jaren hét onderwerp van gesprek in de showmedia. Vooral RTL Boulevard smult van alle escapades van Ratelband, terwijl de rubriek Stax-Tan doodzweeg. “Dit is typisch een gevalletje van hoogmoed“, zegt hij.

Ratelband: “Bij RTL leeft blijkbaar de gedachte dat de solidariteit tussen de presentator Humberto Tan en de directie belangrijker is dan transparantie en eerlijkheid richting de kijkers van de zender. Hoogmoed komt voor de val.

Hij heeft voor de hele situatie ‘geen goed woord over’. “Dat zwijgen leidt tot niets en heeft te maken met een zekere vorm van arrogantie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen