24Kitchen en PLUS Supermarkten‎ worden partners

Foto: VARATv-zender 24Kitchen en supermarkt PLUS zijn een samenwerking aangegaan. Het biedt mooie kansen voor beide partijen. Dat heeft het station vandaag laten weten. Voor 24Kitchen is het belangrijk dat het nu de mogelijkheid heeft om ‘mensen rechtstreeks te bereiken en te ontmoeten in de PLUS-supermarkten’. “Ook sluit de samenwerking aan bij de weg die PLUS begin vorig jaar is ingeslagen met de bijbehorende pay-off ‘Goed eten. Daar houden we van.’

24Kitchen zal de PLUS-klanten kookinspiratie bieden in de supermarkten. “Ook worden er in verschillende supermarkten in Nederland kookworkshops gegeven, maken de chefs nieuwe receptenkaartjes en bieden zij ook via de onlinekanalen inspiratie met korte video’s en artikelen.”

PLUS-manager Bas Snetselaar geeft aan dat zijn supermarkt al even op zoek was naar een partner. “In 24Kitchen hebben we een partner gevonden die het net als wij belangrijk vindt om verantwoord om te gaan met eten en het met aandacht te bereiden. Samen maken we goed eten toegankelijk voor iedereen, of het nu om recepten, ingrediënten of inspiratie gaat.

Anke Meulendijks van FOX Networks Group stelt dat ze het bij 24Kitchen belangrijk vinden om kennis en passie voor eten en koken te delen. “Dankzij de samenwerking met PLUS doen wij dat straks ook op de winkelvloer van 261 PLUS supermarkten en op hun online kanalen. Zo brengen we lekker en goed eten steeds dichterbij.

De komende periode wordt de samenwerking tussen PLUS en 24Kitchen zichtbaar via de verschillende kanalen.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen