Vlogger gaat door met ontmaskeren Victor Mids

Vlogger Robert van Bekkum gaat door met het ontmaskeren van Victor Mids, ondanks dat de tv-goochelaar daar niet blij mee is. Vlak na de seizoensopener van Mindf*ck op zaterdagavond heeft de vlogger weer nieuwe video’s gepubliceerd. Dat is te zien op YouTube. Van Bekkum legt op YouTube twee nieuwe trucs van Mids uit, maar komt eerst terug op het interview dat de tv-goochelaar dit weekend gaf in de Volkskrant. Daarin gaf Mids aan niet blij te zijn met Van Bekkum.

Mids zei in de krant: “Ik kijk die filmpjes niet, maar die jongen had vooral als doel even een succesje te scoren. Dat minimaliseert dingen waar wij heel lang aan werken. Om iemand iets onmogelijks te laten ervaren, moet er een geheime achterkant zijn, een blinde vlek. Het is jammer als iemand dat doorprikt.

De tv-goochelaar kan er naar eigen zeggen ‘niets’ aan doen. “Ik vind ook niet dat hij het niet mag doen. Ik maak gewoon content en vertel een verhaal, daar mag iedereen mee doen wat hij wil. Het is out of my control. Het is overigens niet zo dat hij elke truc precies uitlegt zoals wij het doen – er zijn altijd verschillende methoden en subtiliteiten om een truc uit te voeren. Dat is moeilijk te vatten in een YouTubefilmpje.”

Volgens Van Bekkum doorziet hij Mids’ trucjes in de meeste gevallen. De vlogger zegt: “Victor zei dat hij mijn filmpjes niet heeft gezien, maar dat mijn filmpjes soms niet kloppen. Daar wilde ik het volgende over zeggen: ik zeg ook niet dat het klopt, maar ik laat manieren zien waarop het ook kan. Daar lever ik het bewijs bij.”

Ik denk dat ze in de meeste gevallen wel gelijk zijn zoals hij ze doet. Dat moet je dus in je achterhoofd houden als je mijn filmpjes kijkt. Het is hoe ik denk dat ze gaan.”

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen