Robert Jensen met nieuwe celebrityshow op RTL 5

Robert Jensen keert volgende maand terug op RTL 5 met een nieuw programma, waarin hij allerlei prominente Amerikanen interviewt. Dat heeft de presentator vanochtend onthuld in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Jensen maakte eind vorig jaar zijn tv-comeback op RTL 5 met de serie Jensen Kiest Voor Amerika. Ook zijn nieuwe programma speelt zich af in de Verenigde Staten. “Ik ben op dit moment in New York en ik ben bezig met een geheim nieuw project, wat binnenkort te zien is.

Jensen is er enthousiast over. “Er komt een nieuw programma over the States en in the States. Dat is vanaf volgende maand te zien op RTL 5. Het is een combinatie van celebrity-interviews en alle gekke dingen die er op dit moment aan de hand zijn in Amerika. Ik zit nu midden in het draaien van die serie.”

Hij kijkt erg uit naar de opnames van volgende week. “Ik heb volgende week een interview. Ik zal eerlijk zeggen: ik heb een enorm interessante gast staan volgende week in L.A. Totdat ik het op de band heb staan, zeg ik er niets over. Ik ga er vanuit dat het niet doorgaat.”

Bel me volgende week donderdag en dan vertel ik of het gelukt is. Als je weet wie het is, dan kun je je voorstellen dat ik twijfel of het wel of niet doorgaat. Het is ongeveer de beste gast die ik me kan indenken.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen