Peter Heerschop wil samenwerken met Chantal Janzen

Peter Heerschop zou het leuk vinden om eens een samenwerking aan te gaan met RTL 4-ster Chantal Janzen. Dat vertelt de cabaretier in Veronica Magazine. Heerschop vindt Janzen ‘een van de grappigste vrouwen die ik ken’. Hij heeft haar een paar keer ontmoet. “Wat ik uit de keren dat ik haar heb ontmoet, kan opmaken, is dat we dezelfde humor hebben. Ik hoop dat ze me een keer belt om wat dan ook samen te doen. Ze is allround, kan zingen, acteren en presenteren“, zegt hij.

Als Janzen niet enthousiast is over een eventuele samenwerking, neemt hij zijn woorden terug. “Ik neem aan dat ze me binnenkort belt. Doet ze dat niet, dan neem ik alles terug. Dan is ze een arrogante zelfingenomen bitch met trucjes.

Janzen behoort samen met Linda de Mol en Wendy van Dijk tot dé grote drie tv-vrouwen van RTL 4. “Chantal is wat ruwer dan de andere twee vrouwen, rauwer ook.

Met De Mol heeft Heerschop samengewerkt bij Ik Hou Van Holland. “Ik vond het een feest om naast haar te staan. Ze heeft totale controle, dat is de hele tijd voelbaar. Ze weet van seconde tot seconde hoe ze het wil aanpakken, waar ze kan loslaten en waar ze het weer naar zich toe moet trekken. Ze weet ongelooflijk goed wat ze doet.”

Ook over Van Dijk is hij te spreken. “Ze heeft zo veel vaardigheden, zo veel uren gemaakt dat ze zich overal doorheen loodst. Als je tegen haar zegt dat ze over twee minuten een ingewikkeld Achtuurjournaal vol rampen en ellende moet presenteren, dan knippert ze misschien twee keer met haar ogen, maar daarna doet ze het gelijk. En goed ook.

Foto; RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen