Jeroen Tjepkema vandaag ongedoucht in NOS Journaal

Nieuwslezer Jeroen Tjepkema presenteert de ochtenduitzendingen van het NOS Journaal vandaag ongedoucht. Dat heeft de presentator laten weten op Twitter. Tjepkema heeft vandaag de vroege dienst bij de NOS en moest daarom in het holst van de nacht uit de veren. Normaal gesproken neemt hij dan direct een stevige douche om zich van het ochtendzweet te ontdoen, maar dat behoorde vandaag niet tot de mogelijkheden. “😡 Zonder douche naar Hilversum…“, twitterde hij.

De presentator antwoordde op een storingsbericht van Liander. In de Amsterdamse postcodegebieden 1076 en 1077 was er een storing en die was pas opgelost rond 5.30 uur.

Liander heeft inmiddels zijn excuses aangeboden aan de nieuwslezer. Het bedrijf vindt het erg vervelend dat hij het NOS Journaal vanochtend ongedoucht moest openen. “Dat is inderdaad niet prettig, excuus voor het ongemak.

De kijkers thuis konden overigens niets merken van Tjepkema’s in de war geschopte ochtend. De nieuwslezer zag er goed geschoren uit, al was zijn haar wel iets vettiger dan normaal.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen