Isa Hoes had einde Celblok H niet verwacht

Isa Hoes had niet verwacht dat SBS 6 zou stoppen met Celblok H, hoewel ze zelf ook zag dat de kijkcijfers flink aan het dalen waren. Dat heeft de actrice vanochtend gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Het nieuws kwam voor Hoes als een verrassing. “Ik dacht serieus dat ze wel door zouden gaan, maar ik zag wel de kijkcijfers. Die waren niet heel super hoog. Toen dacht ik: hmm. Of John de Mol fan is van de serie? Nee, dat weet ik niet. Misschien hoort hij dit wel“, aldus de actrice.

Veel kijkers balen ervan, weet Hoes. “Er zijn veel mensen die bellen en appen van: ‘Dit is echt niet oké, al die losse eindjes! Hoezo stopt het ineens?’

Hoes’ personage ging in de laatste aflevering van Celblok H dood, maar dat betekent niet dat haar rol was uitgespeeld, zegt ze. “Ik had het mijn collega’s gegund. Ik roep ook wel steeds dat ik eruit was, maar je weet maar nooit. Alles kan. Dat was in Penoza ook. Monic Hendrickx was zogenaamd ook dood in Penoza.”

Dan maar terug in GTST, waar ze ooit begon? “Het zou wel heel treurig zijn als ik daar weer zit, jongens. Er zijn genoeg andere leuke dingen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen