BN’ers met schuimrubberen handen en voeten op RTL 4

Foto: Bob BronshoffDe RTL 4-kijker krijgt nog één zaterdag Janzen & Van Dijk voorgeschoteld, maar blijft ook in de weken daarna verzekerd van zaterdagamusement van de bovenste plank: in het nieuwe seizoen van De Jongens Tegen De Meisjes gaan BN’ers rondlopen met enorme schuimrubberen handen en voeten. Dat heeft de zender laten weten. Het komende seizoen van de Chantal Janzen en Tijl Beckand-show brengt een aantal nieuwe spellen met zich mee. Eén daarvan is ‘Met handen en voeten’.

In dit onderdeel krijgen de BN’ers-teams grote schuimrubberen handen en voeten aan die voorzien zijn van letters. “De teamcaptain van het andere team stelt open vragen en de antwoorden daarop zijn vierletterwoorden. Het team moet zo snel mogelijk met de letters de antwoorden vormen.”

In het nieuwe onderdeel ‘Twee in één’ gaan Beckand en Janzen met één teamgenoot in een speciaal pak, waardoor ze samen één lichaam vormen. “In dit pak moeten ze verschillende typische mannen- of vrouwendingen uitbeelden voor hun twee medespelers.”

Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten.

De Jongens Tegen De Meisjes is vanaf 29 april weer elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen