Beau en Winston waren kritisch over Ruben Nicolai

Ruben Nicolai kreeg behoorlijk wat kritiek van Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz toen hij net begon als presentator van RTL Boulevard. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. Nicolai vond RTL Boulevard gedurende de eerste weken ongelooflijk moeilijk. “Het presenteren van RTL Boulevard was een totaal nieuwe discipline voor mij. De eerste keer was ik zeer onder de indruk en bloednerveus want het is live. Ik heb er slapeloze nachten van gehad.

Hij kon leren van de besten, aldus Nicolai. “Collega’s als Beau van Erven Dorens en ook Winston Gerschtanowitz waren aanvankelijk heel kritisch. Van hen heb ik superveel geleerd. Die jongens hebben het al honderdduizend keer gedaan. Daar moet je van profiteren.”

De twee tv-sterren gaven Nicolai vooral mee dat hij rustig moet zijn. “Kalm blijven en veel minder vragen stellen. Ik stelde zeven vragen achter elkaar, maar daar is geen tijd voor. Mensen zeggen dat een goede talkshowhost maar één vraag in zijn hoofd heeft waar hij antwoord op wil. Hij werkt langzaam naar die ene vraag toe. Als die beantwoord wordt, ben je klaar.”

Inmiddels vindt Nicolai RTL Boulevard ‘fantastisch leuk’. Dat de kijker het nieuwe Boulevard wat minder goed pruimt, is volgens Nicolai geen ramp. “Het is een liveprogramma en al vijftien jaar een instituut. Als daar iets aan verandert, dan vinden mensen daar wat van. Terecht, want dat betekent alleen maar dat het leeft.”

We zien ook dat het heel goed gaat met RTL Boulevard.”

Het AD-interview ‘Ik ben nu een soort ballenjongen’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen