AD stuurt incassobureau op Henk Westbroek af

Het AD heeft een incassobureau op Henk Westbroek afgestuurd, omdat de krant meent dat ze nog geld krijgt van de bekende zanger. Dat laat hij weten op Facebook. Westbroek heeft de krant opgezegd. “Ik beëindigde mijn abonnement op het AD en hanteerde een opzegtermijn van drie maanden. Dat is aardig van me want zolang hoeft een opzegtermijn niet te duren. In het geval van een krant. De vierde maand werd ook door het AD afgeschreven en die liet ik terugstorten.

De administratie van het AD vroeg Westbroek om telefonisch contact op te nemen. “Ik belde ze om te horen dat de opzegtermijn in mijn geval 1 jaar en 3 maanden was. Ze verwarren me met Gekke Henkie besloot ik.

Het AD laat het er niet bij zitten. “Sindsdien word ik dagelijks door het incassobureau Intrum Justitia Nederland B.V. een keer of drie gebeld met de automatische boodschap: ‘Betalen die 25 euro!!’ Plus onze kosten want anders zwaait er wat.

Schandalig, vindt Westbroek het. “Ik schrijf Intrum Justitia een keurig mailtje om een en ander uit te leggen, waar geen antwoord op komt. Alleen de intimidatie per telefoon en door brieven intensiveert.”

Westbroek vraagt zijn volgers om het bureau ‘een koekje van eigen deeg te geven’ en ze deze ochtend massaal op te bellen.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen