Vanavond heftigste aflevering Frank Visser-show ooit

Foto: AVROHet derde seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak trapt vanavond af met de heftigste aflevering ooit op SBS 6. Dat vertelt presentator Viktor Brand in De Telegraaf. Er is in deze aflevering bonje tussen twee buren in Almere: een jong Hollands stel en een Gabonese dame en haar vriend. Volgens deze dame wordt ze gediscrimineerd. “Het woord ’aapje’ zou er eerder regel dan uitzondering zijn. Bernadette voelt zich zo gediscrimineerd en bedreigd dat ze haar eigen huis niet meer uit durft.

Bernadette acht het zelfs reëel op een dag door haar buren te worden vermoord, aldus Brand (via Blendle). “Andersom beticht het Nederlandse stel hun straatgenoten weer van voortdurend gluren. Gelukkig waren wij er net op tijd bij om het brandje nog enigszins te blussen, anders waren er misschien daadwerkelijk slachtoffers gevallen.

Het is volgens Brand niet overdreven. “Op een gegeven moment stonden beide partijen zo ontzettend hard te schreeuwen naar elkaar dat er van een beetje normaal opnames maken voor televisie geen sprake meer was.”

Ik durf daarom zonder twijfel te stellen dat de aflevering van vanavond de heftigste is die ik in de geschiedenis van dit programma heb meegemaakt“, besluit hij.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is om 21.30 uur te zien op SBS 6, direct na Celblok H.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen