Pauw & Jinek vanavond maar liefst twee uur lang

Hoewel het programma donderdag en vrijdag ook nog te zien is, beleeft Pauw & Jinek vanavond – op de avond voor de Tweede Kamerverkiezingen – al zijn grote finale. De KRO-NCRV-VARA-talkshow is voor de gelegenheid op zender van 23.00 tot 01.10 uur, onderbroken door het NOS Journaal. Dat heeft de omroep laten weten. In deze Pauw & Jinek zijn Mark Rutte, Sybrand Buma, Jesse Klaver, Emile Roemer, Lodewijk Asscher, Alexander Pechtold en Gert-Jan Segers allemaal te gast.

De grote afwezige is wederom Geert Wilders, omdat hij nooit ergens aanschuift. Deze politicus van de PVV wil alleen dingen doen die hij leuk vindt en Pauw & Jinek vindt hij verschrikkelijk.

De politici schuiven aan om na te praten over het slotdebat dat ze eerder op de avond in Den Haag voeren bij de NOS. Naast deze prominente lijsttrekkers, zijn ook enkele kleintjes te gast: Jan Roos, Henk Krol, Kees van der Staaij, Marianne Thieme en Sylvana Simons.

Er zijn ook enkele analytici uitgenodigd. Xander van der Wulp, Joost Vullings en Jort Kelder blikken terug op het slotdebat en bespreken de hoogte- en dieptepunten van de verkiezingscampagne. Dolf Jansen en Johan Fretz geven hun humoristische blik op het verkiezingscircus.

Pauw & Jinek is om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV-VARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen