Patrick Kicken verklaart ineenstorting RTL Late Night

Geplaatst op di 07 mrt 2017 om 14:00

Patrick Kicken, tot voor kort radio-dj bij Radio Veronica en nu actief voor de OndernemersPartij, denkt dat de ineenstorting van RTL Late Night te maken heeft met het feit dat Humberto Tan doet alsof de wereld alleen maar mooi is. Dat zegt hij in een opiniestuk op Slebs.nl. RTL Late Night geeft geen rafelrandjes, vindt Kicken. “Iedere keer als ik kijk zie ik alleen maar knappe mensen. Waar helemaal niks op aan te merken is. Perfect haar. Perfecte kleding. Perfect opgemaakt.”

Het is saai, aldus Kicken. “Het begint natuurlijk met een presentator waar niks aan op te merken is. Een kale kop om U tegen te zeggen. Geen haartje te bekennen. Ook is er een perfecte dame met perfecte borsten die ons kijkers, de niet zo perfecte mensen, mag vertellen wat er allemaal te lachen valt op internet.”

Kicken spreekt van ‘Facebook-televisie’. “We tonen alleen wat er goed gaat. Of we halen knappe mensen aan tafel waar het even niet zo goed mee ging maar die er nu weer helemaal bovenop zijn. Toch knap van ze.”

Met weemoed denkt hij terug aan Barend & Van Dorp. “De presentatoren, Barend en Van Dorp, waren ook verre van knap. Maar waren wel zichzelf. De dikke en de kleine. En stelden goeie vragen, zonder dat het altijd leuk, gezellig en perfect moest zijn.”

De kijker wil tv waarmee je je kunt identificeren, denkt hij. “Niet een volgespoten botox gezicht dat komt vertellen hoe blij ze is dat ze nu eindelijk prime time bij RTL 4 te zien mag zijn, om half 9.”

We trappen er niet meer in Humberto. De wereld is niet alleen maar perfect. De wereld rammelt aan alle kanten. Iedere avond het sprookje vertellen dat iedereen en alles altijd blij en mooi is, is over“, besluit hij op de site.

Foto: Radio Veronica
26 Reacties op “Patrick Kicken verklaart ineenstorting RTL Late Night”


 1. anonymus

  Daarbij aangemerkt dat Humberto geen kans onbenut laat om de aandacht op zichzelf te vestigen, quasi nochalant

 2. Ron

  Hij heeft zeker wel een punt, alles moet maar met een hoog ‘positiviteits-gehalte’ in die show, een beetje dezelfde waan waar de VVD zich in bevind zie je bij RTLLN en bij RTL op dit moment.

 3. peugeopel

  perfekt verwoord kicken

 4. Jubbetje

  Goed gezegd Patrick. Ik ben allang afgehaakt bij die kakker en zelfingenomen dansende lachebek. Hij geild op zichzelf.

 5. Jubbetje

  Veilt

 6. Jubbetje

  G haha

 7. Coby

  WTF is slebs nu weer?

 8. paul de wit

  ook een perfect kapsel die badmuts

 9. Anoniem

  De wens is de vader van de gedachte.

 10. M

  Heb je deze gek ook weer. De man die beweerde dat Sylvana zelf lynchfilmpjes in elkaar flanste om ze vervolgens online te zetten. Afgegaan als een gieter en totaalnie t serieus te nemen, deze bosui.

 11. Mark

  Er komen allemaal buitenlandse gasten hun muziek, films en series promoten, daar mag geen één kritische vraag bij zitten van de platenmaatschappij of filmmaatschappij. Moet allemaal luchtig zijn, net zoals bij Ellen, Jimmy Fallon en Graham Norton. Daar kun je RTLLN mee vergelijken. Voor een kritisch programma moet je bij Jinek of Pauw zijn. Daarom scoren die ook zo hoog. Al dat vooorgekauwde is NL snel zat.

 12. Jj

  En wie is Patrick Kicken?

 13. René

  Perfecte borsten? Hoe weet hij dat?

 14. yoshi

  Ook steeds dezelfde gasten.. elke week schuiven Gerard Joling, Jennie Lena, Waylon, Thijs Romer, Goedele Liekens, Peter R. de Vries of Jan-Jaap van der Wal wel aan.
  Zwaar irritant!!!

 15. Anoniem

  Humbertoo moet lekker meer gekke dansjes doen en lekker veel lachen en natuurlijk Dionne niet vergeten.

 16. A. Zijn

  Ben benieuwd wanneer iemand durft in te grijpen en Tannetje per direct van RTLLN af haalt.

 17. Mike

  Eerst Erland exit.

 18. b

  Patrick WIE ??

 19. Toontje Lager

  Ik zie tien keer zo graag een gezellige positieve show, na een dag hard werken, dan al dat zure geweld wat blijkbaar de norm is voor een (groot) deel van Holland!
  Om zelf een mening te vormen hebben wij de tv niet nodig, maar voor de ontspanning is het een heerlijk medium.

 20. Van Leemhuyzen

  Ken hem niet, maar hij slaat de spijker op de kop. Maar DWDD en Pauw zijn links, dus niet elke talkshows zijn perfect.

 21. Fox Mulder

  Hoe zit het met de ineenstorting van Patrick Kikken?

 22. really

  Patrick Kicken, ook gereduceerd tot een lachwekkend niemandsdalletje met ‘blogs’ die je alleen begrijpt met een flinke snuif op.

 23. Bert

  Hij heeft gelijk. Het is net als met dat ijs dat er zo heerlijk uitziet in de reclame op tv, als je thuis proeft dan smaakt het naar karton.
  Hoor van mensen die vaak naar Humberto keken dat ze zijn afgehaakt. Lijkt mij dat hij wel weet wat er beter kan. Lijkt mij slim genoeg.

 24. Dionne

  Blijf je niet te lang naborrelen vanavond Humberto? Ik blijf tot 00:30 wakker, daarna leg ik de sleutel onder de mat. Verras me maar 😉

 25. Annoniemus

  T gaat ook voornamelijk om Humberto bij Humberto, gasten in zijn show vind Humberto maar niks , maar een programma zonder gasten kan nu eenmaal niet Humberto , moet zelf keihard lachen om wat ik nu opschrijf !?

 26. Anoniem

  Zeer goed verwoord door Patrick. Al ligt het aan nog veel meer dingen. RTL4 moet stoppen met LN in deze opzet en met deze presentator.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.