NPO bouwt tv-avond om College Tour met Ed Sheeran

De NPO haalt de uitzending van College Tour met Ed Sheeran twee weken naar voren: van vrijdag 21 april naar vrijdag 7 april. Bovendien verhuist het programma voor de gelegenheid eenmalig van NPO 2 naar het vroegere thuishonk NPO 3. Dat heeft de NTR laten weten. De opnamedatum blijft hetzelfde: op dinsdag 4 april, als Sheeran optreedt in de Ziggo Dome. De reden dat de uitzending verhuist, is omdat de NPO een hele tv-avond over de Britse popzanger organiseert.

NPO 3 gaat op die zevende april ook het Wembley-concert van Sheeran uitzenden. “Hiermee organiseert de NPO een hele tv-avond met deze Britse popzanger.

Eigenlijk zou CNN-boegbeeld Christiane Amanpour het nieuwe seizoen van College Tour openen. Die aflevering schuift nu twee weken op, naar 21 april. De derde aflevering in deze reeks, met Nobelprijswinnaar Ben Feringa, blijft gewoon staan op 28 april.

Na de uitzendingen op 7, 21 en 28 april, volgen nog drie uitzendingen van het interviewprogramma met Twan Huys. De gasten daarvan worden later bekend gemaakt.

Foto: Ed Sheeran

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen