Irene Moors mag verder met Naar Bed Met Irene

Het SBS 6-programma Naar Bed Met Irene van Irene Moors keert ondanks de magere kijkcijfers terug op de buis. Het tweede seizoen begint komend najaar. Dat heeft de presentatrice bekendgemaakt bij Shownieuws. Moors is verheugd met dit groene licht van haar werkgever. “Ik weet niet of ik het wel of niet mag zeggen, maar ik ga het gewoon zeggen want ik ben er heel blij mee: het komt gewoon terug in het najaar. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik heb het gezegd.”

Het eerste seizoen van Naar Bed Met Irene begon in december en werd kort onderbroken door de feestperiode. De eerste twee afleveringen waren nog live op de late zaterdagavond, maar sinds de derde aflevering was het programma semi-live en had social media geen rol meer in het format.

De eerste acht gasten waren Jan Kooijman (360.000 kijkers), Katja Schuurman (348.000 kijkers), Tjitske Reidinga (294.000 kijkers), Gert Verhulst (277.000 kijkers), André Hazes jr. (418.000 kijkers), Guido Weijers (339.000 kijkers), Patty Brard (369.000 kijkers) en Frans Bauer (469.000 kijkers).

Wie er in de komende serie aanschuiven is nog niet duidelijk. “Ik ben alweer helemaal aan het nadenken over leuke gasten en verrassingen, dus super. Echt te gek.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen