Robert ten Brink vindt 2017 raar jaartal: ‘Onwerkelijk’

Foto: Nick van OrmondtDe seniore RTL 4-ster Robert ten Brink (61) vindt 2017 maar een raar jaartal. Dat vertrouwt hij de lezers van zijn column in Vriendin toe. Ten Brink, die vorig jaar verraste met zijn verslaving aan vitrages wassen, hoopt dat er een moment komt dat hij eraan went. “Het is zover: 2017! Een raar en beetje saai jaartal. Maar ach, het went vast snel. Voor je het weer, vergis je je niet meer als je iets moet ondertekenen en is dat onwerkelijke getal normaal geworden“, aldus de All You Need Is Love-ster.

Ondanks dat hij 2017 een heel gek getal vindt, hoopt Ten Brink toch dat de mensen een mooi jaar tegemoetgaan. “Een jaar waarin hopelijk jullie dromen een beetje dichterbij komen. En het de mensen van wie je houdt goed gaat.

Liefde blijft ook in 2017 een van de speerpunten van Ten Brink. Twee weken geleden begon een nieuwe serie van All You Need Is Love. “Elke zaterdagavond bruist het van de liefde en dat is toch wat een mens in deze tijden nodig heeft.

Dus dit zijn drukke, hectische maar ook geweldig leuke weken. Er is even geen tijd voor sociale gezelligheden. Geen tijd om uit eten te gaan. Geen tijd voor iets anders dan All You Need Is Love.

Over elf maanden is het 2018. Hopelijk voelt Ten Brink zich daar wat prettiger bij.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen