RTL 5 bevestigt BN’er-editie Adam Zkt Eva

RTL 5 heeft bevestigd dat er een BN’er-editie van Adam Zkt Eva aan zit te komen. Er wordt nu gezocht naar kandidaten die naakt willen daten met een BN’er. Dat bleek dinsdag in RTL Boulevard. Zes single BN’ers beproeven in het programma de liefde ‘in de meest pure vorm’. “Misschien wel met jou. Ben jij vrijgezel en in voor een spannend, tropisch avontuur met bekende Nederlanders? Geef je dan nu op voor Adam Zkt Eva VIPS“, luidt de kandidatenoproep.

Er zijn volgens Luuk Ikink al BN’ers bereid gevonden om naakt te gaan op tv, maar wie dat zijn weet hij niet. “Ik heb geen idee, maar ik weet wel dat er echt mensen mee gaan doen. Er zijn echt BN’ers die dit gaan doen.”

Hij zou graag types als Dries Roelvink of Peter Jan Rens zien. “Ik heb geen enkel idee. A-sterren lijken me wel geinig.”

Adam Zkt Eva wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen