Joling pleit voor verwijdering knieschijf Paay-chanteur

Gerard Joling vindt dat de knieschijf moet worden verwijderd van de persoon die het seksfilmpje van Patricia Paay heeft verspreidt. Hij wil dat de knieschijf eruit wordt geschoten. Dat geeft de tv-ster aan op Instagram. De rigoureuze strafmaatregel is volgens Joling terecht. Hij is geschrokken van de rel. “Met ongekende verbazing word ik door vele mensen bestookt over het filmpje van Patricia Paay. Ik ben voor een korte skivakantie in Gerlos en hier is het ook het gesprek van de dag.”

Het uitlekken van een seksfilmpje is niet leuk, aldus Joling. “Wat iedereen in zijn of haar privéleven doet moet hij of zij zelf weten. Alhoewel ik Patricia zelf hier nog niet over heb gesproken moet het voor haar zelf en haar familie verschrikkelijk zijn.”

Joling hoopt dat de dader snel wordt gepakt. “Ik hoop dat diegene die het filmpje heeft verspreid en online heeft gezet goed wordt gestraft. Ik zeg een paar jaar in de gevangenis of een knieschijf eruit schieten.”

Lieve mensen, als jullie het filmpje doorgestuurd krijgen stuur het alsjeblieft niet door! Dit is in en in triest. Lieve Patries, heel veel sterkte. X Geertje.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen