Anna Nooshin wil Next Top Model presenteren

Geplaatst op ma 20 feb 2017 om 10:19

De diepzinnige RTL Boulevard-ster Anna Nooshin zou graag de presentatie van Holland’s Next Top Model overnemen van Anouk Smulders. Dat heeft ze zondag gezegd in Carlo’s TV Café. Vorige week werd duidelijk dat Smulders stopt met de RTL 5-show en dat ook Fred van Leer opstapt. Het programma krijgt meer reality- en socialmedia-trekjes en daar voelt hij zich minder in thuis. Nooshin is echter een internetster. Of ze de show gaat doen? “Ik heb geen idee. Nee, ik lieg niet.”

Volgens Carlo Boszhard is het gerucht dat Nooshin de show gaat overnemen hardnekkig. Zelf zegt ze: “Ik weet het oprecht niet. Ik kan je wel in je ogen aankijken en zeggen dat het zo is als ik zeg dat het mijn grootste droom zou zijn. Eerlijk waar. Ik zou het te gek vinden.”

Nooshin heeft er wel over nagedacht. “Ik dacht er zelf nog aan: hoe fantastisch zou het zijn? Maar ik ben ook nog maar net bezig. Het is best wel een verantwoordelijkheid. Ik zou het zelf te gek vinden.”

Ik vind het heel erg bij me passen. Ik kijk het ook echt al vanaf het begin. Ik ben fan van het eerste uur.”

Foto: RTL
25 Reacties op “Anna Nooshin wil Next Top Model presenteren”


 1. Norvo

  Lekker stukje ;-) Moet er niet nog even bij worden vermeld dat de ambitieuze Anna binnen drie jaar miljonair wil zijn?

 2. Danny

  Wij zouden het fantastisch vinden als ze van de tv zou verdwijnen…

 3. Stan

  Lekker programma dat TV Café wat inmiddels hoger scoort dan het weekgemiddelde van RTL LN

 4. rick

  Moet je dan niet kunnen presenteren?
  Of is een mooi gezichtje dan al goed genoeg?

 5. Anoniem

  Gelukzoekster!

 6. Tim

  Wat nou gelukzoekster? Ze is volledig ingeburgerd, en werkt tenminste voor haar centjes, dat kan 80 procent van de trollen hier niet zeggen

 7. Joep

  Kind is zeker geen gelukszoeker, waar haal je dat vandaan?

  Wel kan ik haar niet meer luchten of zien. Dat is met al die YouTube Wannabe’s: over een tijdje geheel uit de vergetelheid.

 8. Trump is the best President!

  Totally Fake this girl from Iran!

 9. NL

  Alleen om haar stem ik zelfs PVV.

 10. Yoshi

  Ik denk dat de helft van Nederland diep ongelukkig wordt als ze geen reacties meer op nieuwsitems kunnen plaatsen.

 11. Gert J.

  Niet mijn kopje thee. Walgelijke uitstraling en een simpele ziel. Je zal maar naast haar wakker worden iedere dag???

 12. v

  Deze dappere dame moet de politiek in, ik zal zeker op haar stemmen.

 13. v

  En voordat men gaat roepen ”allochtoon” en dat soort kreten, wij zijn allemaal maar dan ook allemaal van allochtone afkomst. Dappere mensen durven het wel toe te geven.

 14. JOEP

  Ik heb haar nog nooit op een diepzinnige opmerking kunnen betrappen.

 15. Marly van der velden Lover

  ze heeft fake borsten in een te klein lichaam

 16. Ixdrbqos

  Until now, idle muscle on hawaiian islands verypopular .

 17. Paula

  Mijn favoriete tv programma; Carlo’s TV Cafe. Het enigste spontane programma op de tv momenteel.

 18. Anoniem

  @Tim Ze werkt wel maar ze kan niks! Van de buis ermee!

 19. Anoniem

  Dit is allemaal weer voorop gezet mensen. Trap er toch niet in! Carlo speelt dat hij spontaan de vraag stelt. Anna reageerde met het wel bekende “ik weet het nog niet” (die andere is: ik mag daar nog niets over zeggen. En waarom niet? Het gaat maar over een tv programma) Terwijl ze allebei allang weten dat zij het gaat presenteren. Dit soort dingen doen ze om een beetje reuring te krijgen. Dat de kijker het spuugzat begintbte worden heeft weer niemand door bij de televisie. De gene die bij RTL5 de programmadirecteur is moet zich toch kapot schamen en per direct vervangen worden!

 20. Anoniem

  @Tim Ze mag ook wel werken maar liever niet op televisie. Beter ergens in een winkel achter de kassa. Het liefst in Iran.

 21. Ciska

  Wat erg dat ze dat wil. Laat het a.u.b. niet doorgaan. Ik vind haar helemaal niks. Kan ze niet beter in een spijkerbroekenwinkeltje op de markt gaan werken?

 22. Anoniem

  @Ciska Ja dat is heel geschikt voor haar om te doen. Vraag wel in Iran.

 23. Mike

  Een lege huls waar we voorlopig helaas nog niet van af zijn…

 24. wel zo

  Als je bij RTL Boulevard zit kun je niet diepzinnig zijn.

 25. Anoniem

  Ik krijg het koud van haar!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.