LINDA.tv-ster choqueert met doodswens voor Trump

Foto: Elvin BoerAntoinnette Scheulderman, bekend als tafeldame van De Wereld Draait Door en als presentatrice van LINDA.tv, is tijdens het kijken naar de inauguratie van Donald Trump behoorlijk uit de bocht geschoten op Twitter. Dat is te volgen op het medium. Scheulderman grapte tijdens de speech van Trump: ‘Waar is die sniper?’, en dat is haar op behoorlijk wat kritiek komen te staan, want iemand doodwensen wordt in ons land als onbeschaafd gezien. Velen verwijten haar nu ultralinks te zijn.

Guido den Aantrekker, voormalig sterverslaggever van Story, vindt het een schande. “Medewerkster van DWDD en Linda Nieuws. Tja.

PVV-kandidaat León de Jong vindt het ook niet kunnen. “Tijdens inauguratie van Trump vraagt journalist van Linda Nieuws en Volkskrant Magazine waar de snipper blijft. Ziek.

Scheulderman besloot de tweet snel te verwijderen. “Yep, tweet die veel te serieus werd genomen verwijderd. Zou niet weten wat er laf aan is, eerlijk gezegd. Humor is een dunne lijn. En verder: ik ben niet links.

Het verwijderen is volgens haar geen schuldbekentenis. “Ik sta niet achter de manier waarop het werd opgevat, kan dat ook? Heeft niets met rechte ruggen te maken.

Ze besloot maar snel om Twitter maar even helemaal links te laten liggen. “Het was heel dom, echt, maar ook echt niet zo serieus bedoeld als opgevat. Maar goed, dat schijnt laf te zijn. Nu twexit.

Telegraaf TV-presentator Kamran Ullah: “Wat zwak om schuld bij volgers te leggen Zeg dan gewoon eerlijk dat het misplaatst was om af te vragen waar de ‘sniper’ bleef.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen