Linda de Mol moet publiek naar Videoland trekken

Het derde seizoen van de Linda de Mol-serie Familie Kruys gaat twee maanden vóór de start op tv al in première op Videoland, de Netflix van RTL. Daarmee hoopt de betaalde videodienst meer abonnees te werven. Dat heeft de tv-zender laten weten. Familie Kruys 3 begint op 27 januari op RTL 4. “Abonnees kunnen het gehele nieuwe seizoen bingewatchen; in één ruk uitkijken“, aldus de zender, die de serie aanzienlijk later op RTL 4 gaat uitzenden, namelijk vanaf half maart.

Vorig seizoen eindigde het humoristische Familie Kruys met het huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda de Mol). Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek. Ze weet eigenlijk niet eens zo goed of ze wel écht ‘ja’ heeft gezegd. Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Carolina Mout).

Bette verzorgt ook dit seizoen de styling voor diverse bekende Nederlanders. In de gloednieuwe reeks zijn Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, Hans Klok, modeontwerper Claes Iversen, fitnesscoach Carlos Lens en Monique des Bouvrie als zichzelf te zien.

Het eerste en tweede seizoen van Familie Kruys staan uiteraard ook op Videoland. “Vanaf 27 januari biedt Videoland met de release van seizoen 3 meer dan 1.000 minuten Familie Kruys.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen