Jeroen van Koningsbrugge: ‘Slechte research bij Quote’

RTL 4-ster Jeroen van Koningsbrugge begrijpt er helemaal niets van dat Quote hem noemt in een lijst van vijf BN’ers ‘die flink bijschnabbelen met hun alter ego’s’. Dat laat de komediant weten op Twitterr. Quote heeft ‘de best verdienende typjes en hun gages voor u op een rijtje gezet’. De top vijf bestaat uit Jandino Asporaat als Judeska, Ruben Nicolai als Marcelino Wunderlich, Peter Paul Muller als Martin Morero, Jörgen Raymann als Tante Es en Van Koningsbrugge als diverse types.

Van Koningsbrugge brak ooit door als autoverkoper Dennis van der Ven in een reclame van Citroën. Daarna speelde hij nog vele andere typetjes. “Waar Van Koningsbrugge de tijd vandaan haalt om ook nog privéoptredens te doen, is ons een raadsel.

Over zijn verdiensten, meldt Quote: “De offerte is op aanvraag, maar afgaande van de populariteit van de komediant en de vraagprijzen van zijn collega’s, kunt u rekenen op minstens 5.000 per uur.

Grove onzin, stelt Van Koningsbrugge zelf: “Quote, wie verzint die artikelen? Wat een onzin. Ik doe geen feesten en partijen, nooit gedaan ook.

De komediant besluit met de opmerking dat hij allergisch is voor schnabbels.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen