Yfke Sturm sluit zich aan bij FOX

FOX-sterren Jim Bakkum en Noah Zeeuw krijgen er een nieuwe collega bij. Vanaf januari 2017 sluit topmodel Yfke Sturm zich aan bij de artiestenstal van de jonge tv-zender. Dat heeft een zegsvrouw vandaag laten weten. Sturm is vorige week voor het eerst op pad gegaan voor FOX. Ze heeft het programma ‘The Victoria’s Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim’ gemaakt, dat op 24 december op de buis komt. “Met veel plezier ben ik begonnen aan mijn avontuur bij FOX.

Ze ziet het als een ‘mooie aanvulling en uitdaging’ naast haar modellenwerk en inzet voor het Rode Kruis. “Tijdens mijn eerste opnames, backstage met Jim bij The Victoria’s Secret Fashion Show, voelde ik mij direct als een vis in het water.”

De opnames waren bovendien een goede aangelegenheid om kennis te maken met Jim en Noah, en dat verliep meer dan geslaagd. Samen maken we er in 2017 een mooi jaar van bij FOX.

Krijn Jonckheere, zendermanager FOX, laat weten: “Ik ben superblij dat Yfke onze ploeg komt versterken. Tijdens de fantastische en ijskoude week met de opnames in Parijs, werd direct duidelijk dat zij als geen ander bij FOX past. Samen met Jim en Noah hebben we drie top talenten in huis die de finishing touch aan de zender FOX toevoegen.

Sturm presenteerde in het verleden ook al bij RTL. Zo’n tien jaar geleden was ze twee seizoenen lang het gezicht van Holland’s Next Top Model.

Bakkum is bij FOX het gezicht van de nieuwe grote talentenjacht The Band.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen