Vriendin Giel Beelen drong aan op vertrek uit ochtend

Giel Beelen is mede gestopt met zijn ochtendshow op 3FM, omdat zijn vriendin daar zo op aandrong. Dat vertelt de radio-dj in weekblad Privé. Beelens vriendin is blij dat hij nu op een later tijdstip radio gaat maken. Vanaf 2017 is hij ’s avonds te horen in het weekend. “Ze drong daar op aan, ja. Ze vertelde me steeds vaker dingen die ik zelf eigenlijk ook allang wist, maar waar ik simpelweg niet aan toegaf. Natuurlijk was mijn ritme ongezond, maar daar koos ik zelf voor“, vertelt de VARA-radiomaker.

Twaalfenhalf jaar lang stond Beelen midden in de nacht op. “Vrienden adviseerden me te stoppen met dat bizarre ritme, maar ikzelf heb er nooit zo’n last van gehad. In mijn hoofd, tenminste. Ik voelde me nooit geestelijk moe en heb dat nog steeds niet.”

“Mijn omgeving zegt me nu te hopen dat het verschuiven van mijn werktijden en het eventueel wat vaker kunnen uitslapen positieve effecten zal hebben op mijn gezondheid. Dat ik een gezondere kleur op mijn wangen krijg, zeg maar.”

Beelen is er blij mee dat hij door zijn omgeving is gewezen op zijn werktijden. “Het hebben van een relatie is echter een goede manier om van tijd tot tijd te checken of je wel goed bezig bent of niet.”

Het Privé-interview met Giel Beelen kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA/Hans Peter

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen